Ελλάδα

Πήρε φιλική νίκη στο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου η Εθνική Ελπίδων

Νικηφόρα ξεκίνησε η θητεία του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο της Εθνικής Κ21, μετά τη εκτός έδρας νίκη με 1-0 στο φιλικό με την Πολωνία.

Ιδανικά ξεκίνησε η θητεία του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων, με τη «γαλανόλευκη» να επικρατεί 1-0 της Πολωνίας, σε φιλικό που διεξήχθη στο Μπιάλιστοκ!

Ο νέος προπονητής της Κ21 επέλεξε να ξεκινήσει στο παιχνίδι με επτά ποδοσφαιριστές που έκαναν επίσης το ντεμπούτο τους με την ομάδα, ενώ το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Κοσίδης, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αναγκαστική αλλαγή στο 32', αφού ο Τζαβίδας αποχώρησε με διάστρεμμα.

Χωρίς πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, η Εθνική μας παρουσίασε αρκετά καλά στοιχεία, πριν πάρει το προβάδισμα στο 49ο λεπτό, μετά από σέντρα του Τουρκοχωρίτη και όμορφη κεφαλιά του Κοσίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι Πολωνοί πίεσαν και πήραν την πρωτοβουλία, είχαν δοκάρι με τον Μίσορ στο 55' και μεγάλη ευκαιρία με τον Μουσιαλόφσκι στο 84', ωστόσο το 0-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Το νικητήριο γκολ του Κοσίδη:



Η ενδεκάδα της Εθνικής: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης, Παναγιώτου, Ασλανίδης, Κίτσος, Καραμπέρης, Κουρφαλίδης, Τζαβίδας (32' Κοσίδης), Κωνσταντέλιας, Σουρλής, Κουπαράκος.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Μπελεβώνης, Δαρέλας, Μεταξάς, Κουτεντάκης, Σαπουντζής, Τσάβος, Τρουμπουλός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x