Stoiximan Super League

Πονοκέφαλοι για Χιμένεθ για το Κύπελλο

Αρκετούς πονοκεφάλους έχει ο Μανόλο Χιμένεθ για τη ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Πλατανιά. Ενόχληση στο πέλμα ο Αραούχο, τι γίνεται με Γκάλο και Πατίτο.

Η ΑΕΚ αφήνει γρήγορα πίσω της τη νίκη επί της ΑΕΛ (3-0) και από σήμερα κιόλας στρέφει την προσοχή της στον αγώνα ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον Πλατανιά, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Το 0-0 του πρώτου αγώνα και η δυναμικότητα του αντιπάλου κρατούν σε εγρήγορση την «Ένωση» και συν τοις άλλοις ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αρκετούς αγωνιστικούς πονοκεφάλους.

Πέραν του Μιχάλη Μπακάκη, που τέθηκε νοκ άουτ με θλάση (το ακριβές διάστημα απουσίας θα διαπιστωθεί μετά τη μαγνητική που θα κάνει), ο Ισπανός τεχνικός περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση των Ροντρίγκο Γκάλο και Πατίτο Ροντρίγκες, που δεν έχουν τις πιθανότητες υπέρ τους, ενώ χθες ο Σέρχιο Αραούχο ένιωσε μια ενόχληση στο πέλμα και προτιμήθηκε για το λόγο αυτό να προφυλαχθεί. Η κατάσταση του Αργεντινού φορ δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά σήμερα θα υπάρχει πιο ασφαλής εκτίμηση.

Το παρήγορο για τον προπονητή της ΑΕΚ είναι πως ο Όγκνιεν Βράνιες είναι 100% έτοιμος και αναμένεται να αγωνιστεί εκείνος στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x