Ελλάδα

Πόρνη μπάλα…

Δεν μας ήθελε. Δεν μας έκανε το χατίρι. Αν κι η ομάδα του sport-fm.gr χάιδευε την μπάλα, εκείνη… δεν της έκατσε και μαζί με το ποιοτικό aek365.gr την υποχρέωσαν σε ήττα 2-1 στο Πρωτάθλημα Ιστοσελίδων.

Όταν κάποτε ο Ίβιτσα Όσιμ αποκαλούσε την μπάλα «πόρνη» οι περισσότεροι από τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του sport-fm.gr ήταν ακόμα νιάνιαρα.

Κάποιοι τα έκαναν ακόμα πάνω τους και κάποιοι άλλοι δεν είχαν γεννηθεί ακόμα. Το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο, συνειδητοποίησαν όλοι τους πόσο δίκιο είχε.

Σε ένα ντέρμπι απ’ αυτά που κάνουν τα ματς της Premier League να μοιάζουν σούπες, τα «Pink Flamingos» μπορούν να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο για την ήττα με 2-1 από το aek365.gr.

Την τελευταία φορά που οποιασδήποτε… μορφής ΑΕΚ ευνοήθηκε από τέτοια «μαγική εικόνα» ήταν στο περίφημο ματς με τον Ολυμπιακό το 1997.

Η χθεσινή μας αντίπαλος ωστόσο (και δικαίως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο) δεν είχε Ατματσίδη να κατεβάζει ρολά. Δεν τον χρειαζόταν. Γιατί τα παλικάρια μας (αν και τα μάτια τους γυάλιζαν, όπως βλέπετε στη φωτό) φρόντιζαν… να τα πετάνε όλα έξω!

Πληρώνοντας λοιπόν δυο αδράνειες στην άμυνα και έχοντας ευστοχία που θύμιζε πρωινό κατούρημα όταν έχεις ξυπνήσει με ορέξεις, υποχρεώθηκαν στην πρώτη ήττα εδώ και 2 χρόνια (εκ των οποίων στους 18 μήνες δεν διεξαγόταν πρωτάθλημα).

Τι κι αν ο γκολκίπερ Κεφαλάς δήλωσε παρών στις λίγες φορές που χρειάστηκε; Τι κι αν οι αμυντικοί Ρομπόλης, Οικονόμου και Ποζιός περιόρισαν τα επιθετικά ατού των αντιπάλων;

Τι κι αν οι Σταυρόπουλος, Ξενικάκης, Κουστέρης κατάπιαν χιλιόμετρα κι έφτιαξαν μιλιούνια ευκαιρίες; Τι κι αν η μελαχρινή εκδοχή του Αμπέλ Ξαβιέ, που ονομάζεται Νίκος Ράλλης, έδειξε στους επιθετικούς μας πώς μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό;

Οι μπροστινοί Τσανάκας και Μαραθιανός σημάδευαν στον γάμο του Καραγκιόζη. Έβρισκαν συνεχώς δίχτυα (αλλά τα προστατευτικά πάνω και δίπλα από τα τέρματα).

Ε, συνυπολογίστε τις συνεχείς υπενθυμίσεις του αντιπάλου ότι «το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα» (με κάποια αεροπλανικά κλωτσίδια) κι ένα… αντίστροφα Παπουτσέλειο πέναλτι που δεν δόθηκε (με τον Μαραθιανό να ανατρέπεται εντός περιοχής, αλλά να πέφτει σαν μούσκαρος εκτός) και μας τελείωσαν οι δικαιολογίες.

Όχι όμως και η γραφικότητα. Ούτε το θράσος να προειδοποιήσουμε τους αντιπάλους ότι τα κρατήσαμε… κάβα για τον β’ γύρο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x