Γενικά

«Πόρτα» στην εθνική Μεξικού ο Κλοπ

Το μεγάλο κόλπο με τον Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να πετύχει η ομοσπονδία του Μεξικού, καταθέτοντάς του επίσημη πρόταση για να αναλάβει την εθνική ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Την ιδεατή λύση για τον πάγκο κάθε ομάδας προσπάθησε να υλοποιήσει η ομοσπονδία του Μεξικού προκειμένου να καλυφθεί η κενή θέση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας.

Όπως αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας της χώρας, Γκιγιέρμο Καντού, έγινε κρούση στην πλευρά του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά μέσω του εκπροσώπου του αρνήθηκε την πρόταση που του κατατέθηκε.

«Μιλήσαμε με τον εκπρόσωπό του, αλλά μας διεμήνυσε ότι ο Κλοπ θα μείνει για φέτος μακριά από τους πάγκους και τώρα δεν θα ήταν πιθανό να επιτευχθεί συμφωνία», ανέφερε στην εκπομπή «Marcaje Personal».

Τέλος συμπλήρωσε ότι το φαβορί πλέον για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Χουάν Κάρλος Οσόριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x