Πορτογαλία

Έριξε τριάρα και «χάνεται» η Πόρτο

Με χαρακτηριστική άνεση, η Πόρτο νίκησε 3-1 στο «Ντραγκάο» τη Φαμαλικάο για τη 19η αγωνιστική της Primeira Liga και πλέον βρέθηκε στο +6 στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Πόρτο «καθάρισε» 3-1 τη Φαμαλικάο στο Οπόρτο για τη 19η αγωνιστική της Primeira Liga και, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας από την Μπράγκα το Σάββατο στο ντέρμπι της ημέρας, ξέφυγε με +6 στην κορυφή της βαθμολογίας, γινόμενη αυτόματα το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και παραμένοντας αήττητη, ενώ έφτασε τις 15 σερί νίκες στη διοργάνωση.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στη 16η θέση.

Οι «δράκοι» έφτασαν στο 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τους Οτάβιο στο 25’ και Λουίς Ντίας στο 37’, ο Ταρέμι στο 78’ έκανε το 3-0 και η αποβολή του Ουρίμπε στο 85’ έφερε το γκολ του Ριτσιέλι στο 92’.

Έστω κα δύσκολα, η Ζιλ Βισέντε νίκησε 1-0 εντός έδρας την Πορτιμονένσε, παρέμεινε πέμπτη και άφησε τους φιλοξενούμενους στο -5 από τις προνομιούχες θέσεις.

«Καθάρισε» την Εστορίλ 3-1 η Γκιμαράες στο ντέρμπι της πεντάδας και μείωσε στο -3 από τη Ζιλ Βισέντε, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο -5.

Έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις προνομιούχες θέσεις η Μαρίτιμο, η οποία παραχώρησε 1-1 στην ουραγό Μπελενένσες.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Αρούκα-Μπενφίκα 0-2

Πάσος Φερέιρα-Μποαβίστα 1-1

Μορεϊρένσε-Σάντα Κλάρα 0-2

Τοντέλα-Βιζέλα 2-3

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπράγκα 1-2

Μαρίτιμο-Μπελενένσες 1-1

Γκιμαράες-Εστορίλ 3-1

Ζιλ Βισέντε-Πορτιμονένσε 1-0

Πόρτο-Φαμαλικάο 3-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x