Πορτογαλία

Οργή Πόρτο για τη διαιτησία με Εστορίλ-Οι αντιδράσεις πατέρα και γιου Κονσεϊσάο και οι δηλώσεις Ντα Κόστα

Η Πόρτο έχασε στο Εστορίλ (1-0) και οι αντιδράσεις για τη διαιτησία ήταν έξαλλες!

Ακόμη περισσότερο έδαφος στο κυνήγι των δύο πρώτων θέσεων στην Πορτογαλία έχασε η Πόρτο γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Εστορίλ.

Οι «δράκοι» έχουν φοβερά παράπονα από τη διαιτησία για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 57’, καθώς ενώ είχε αρχικά καταλογιστεί παράβαση από τον Αντόνιο Νόμπρε, τελικά αναιρέθηκε μετά από υπόδειξη του VAR, Τιάγκο Μαρτίνς.

Ο Φρανσίσκο Κονσεϊσάο αποβλήθηκε στο 89’ με δεύτερη κίτρινη για χτύπημα στο πρόσωπο αντιπάλου, αν και θα μπορούσε να είχε αντικρίσει την κόκκινη νωρίτερα όταν έβρισε τον διαιτητή… κατάμουτρα. Μάλιστα, μετά την αποβολή του πήγε και χειροκρότησε επιδεικτικά και προφανώς ειρωνικά μέσα στο πρόσωπο του Νόμπρε.





Μάλιστα, μετά το τελευταίο σφύριγμα ο Γουέντελ κινήθηκε απειλητικά προς τον βοηθό διαιτητή, αλλά συγκρατήθηκε από άλλους πριν η κατάσταση ξεφύγει.



Μετά τον αγώνα ο πατέρας του και προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, δεν μίλησε στα ΜΜΑ. Αντ’ αυτού, ο πρόεδρος του συλλόγου, Πίντο Ντα Κόστα, ξεσπάθωσε κατά της διαιτησίας γενικότερα. «Μας στερήθηκε ένα καθαρό πέναλτι από τον κ. Μαρτίνς, που ενώ θεωρείται ο καλύτερος VAR, μας έχει στοιχίσει ένα πρωτάθλημα. Αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα. Η Πόρτο έχει πληγωθεί πολύ από το VAR», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x