Ελλάδα

Ήττα της Εθνικής Ελπίδων από την Πορτογαλία και εκτός Euro U21

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Πορτογαλίας και σε συνδυασμό με την επικράτηση (5-0) της Ισλανδίας επί της Κύπρου έμεινε εκτός της τελικής φάσης του Euro U21.

Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική Ελπίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα (2-1) στην έδρα της Πορτογαλίας, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου των προκριματικών του Euro U21. Έτσι, δεδομένου ότι την ίδια ώρα η Ισλανδία επικράτησε 5-0 υποδεχόμενη την Κύπρο, έπεσε στην 3η θέση και δεν θα βρεθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης ούτε μέσω των μπαράζ.

Η Εθνική μας ομάδα έδειξε επιθετικές διαθέσεις στο πρώτο μέρος. Ωστόσο, δύο γρήγορα τέρματα των γηπεδούχων με την έναρξη του δευτέρου έκριναν τα πράγματα. Στο 48' ο Πάουλο Μπερνάρδο έγραψε το 1-0 με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο 56' ο Γκονσάλο Ράμος διαμόρφωσε το 2-0 με κοντινή προβολή.





Το μόνο που κατάφερε το σύνολο του Γιώργου Σίμου ήταν να μειώσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με το ωραίο τελείωμα του νεοεισελθόντα Γιώργου Κούτσια.




Η σύνθεση της Εθνικής (Γιώργος Σίμος): Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Διαμαντής, Αντζουλάς, Μιχελής, Ζαγαρίτης (85' Κίτσος), Μπότος, Κουτσουπιάς (73’ Λιάσος), Κανελλόπουλος (85' Χριστόπουλος), Σουρλής (61’ Κουρφαλίδης), Κοσίδης (85' Κούτσιας).

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

1. Πορτογαλία 28
2. Ισλανδία 18
3. Ελλάδα 17
4. Λευκορωσία 12
5. Κύπρος 11
6. Λιχτενστάιν 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x