Ελλάδα

Πορτογαλία-Ελλάδα: Πρεμιέρα στην Elite Round με υψηλές βλέψεις για την Εθνική Νέων

Ξεκίνημα στα… βαθιά για την Εθνική Νέων που αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στη Μαδέιρα για την πρεμιέρα της Elite Round για το Euro u19.

Πρεμιέρα στην Elite Round του Euro u19 πραγματοποιεί σήμερα η Εθνική Νέων! Η ομάδα του Τάσου Θέου μπαίνει στον όμιλό της με… ζόρικο παιχνίδι, αφού αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στη Μαδέιρα (20/03, 20.00).

Ένα αν μη τι άλλο δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε μια παραδοσιακή σχολή που βγάζει νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ωστόσο η «γαλανόλευκη» έχει αποδείξει και με την συμμετοχή της πέρυσι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πως διαθέτει δυνατότητες και πλούσιο ταλέντο.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον 4ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν επίσης η Δανία και η Σερβία, με τον πρώτο κάθε ομίλου να εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης η Ελλάδα προκρίθηκε ως μία από τις καλύτερες τρίτες, μένοντας πίσω από Τουρκία και Λιθουανία. Έφτανε για την «γαλανόλευκη» η νίκη με 2-1 επί της Λιθουανίας, ενώ ηττήθηκε από Τουρκία και Λευκορωσία με 1-0. Από τη μεριά της, η Πορτογαλία είχε προκριθεί χωρίς να δώσει παιχνίδια στα προκριματικά καθώς πρόκειται για διοργανώτρια. Είχε δώσει διάφορα φιλικά προηγουμένως, πάντως, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές νίκες στα πέντε τελευταία!

Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων:
Καρακασίδης, Νικολακούλης, Φίλων, Κατρής, Αλεξίου, Γεωργιάδης, Μαρούτσης, Πασαχίδης, Δεληγιάννης, Κοντούρης, Ανδρικόπουλος, Κοντονίκος, Μπάκουλας, Γκούμας, Λιατσικούρας, Παπακανέλλος, Καλοσκάμης, Δεληανίδης, Κωστούλας, Γκιτέρσος.

Διαιτητής είναι ο Νορβηγός, Μοχάμαντ Ουσμάν Ασλάμ.

Το πρόγραμμα του 4ου ομίλου:

1η αγωνιστική - Τέταρτη 20/03
Σερβία-Δανία (16.00)
Πορτογαλία-Ελλάδα (20.00)

2η αγωνιστική - Σάββατο 23/03
Δανία-Ελλάδα (17.00)
Πορτογαλία-Σερβία (22.00)

3η αγωνιστική - Τρίτη 26/03
Δανία-Πορτογαλία (17.00)
Ελλάδα-Σερβία (17.00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x