Γενικά

Στάθηκε στο ύψος του ο Σεμέδο κόντρα στην Ισπανία

Ισόπαλη 0-0 έληξε η φιλική αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ισπανία στο ντεμπούτο του Ρούμπεν Σεμέδο με την εθνική του ομάδα.

«Μονομαχία» δίχως νικήτρια στο Πορτογαλία-Ισπανία.

Η φιλική αναμέτρηση στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» έληξε 0-0, με τον στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, να κάνει ντεμπούτο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και μάλιστα ως βασικός, με τον Φερνάντο Σάντος να τον χρησιμοποιεί σε ολόκληρη την αναμέτρηση.

Για τους φιλοξενούμενους έκανε την παρθενική του συμμετοχή ο Ανταμά Τραορέ της Γουλβς.

Ανώτεροι συνολικά οι γηπεδούχοι, έχοντας την υπεροχή στο δεύτερο μέρος, στο οποίο σπατάλησαν ευκαιρίες και είχαν δύο δοκάρια. Στο 53’ με τον «κεραυνό» του Ρονάλντο που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο, ενώ στη συνέχεια ο Ρενάτο Σάντσες αστόχησε από κοντά. Στο 68’ ο άσος της Λιλ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την μπαλιά του «CR7», αφού «σημάδεψε» κι αυτός το δοκάρι.

Λίγο έλειψε να κάνει το 1-0 στο 90' η Πορτογαλία. Ωστόσο, ο Ζοάο Φέλιξ βρήκε... αέρα έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Ρούμπεν Σεμέδο, έπειτα από κόρνερ του Νέβες κι η ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φύγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο.



Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Πατρίσιο, Κανσέλο, Πέπε (46' Ρούμπεν Ντίας), Σεμέδο, Γκερέιρο (68' Σεμέντο), Νέβες, Μουτίνιο (46' Καρβάλιο), Σάντσες, Τρινκάο (79' Ζότα), Κριστιάνο Ρονάλντο (72' Ζοάο Φέλιξ), Αντρέ Σίλβα (46' Μπερνάρντο Σίλβα)

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Κέπα, Ρομπέρτο, Γιορέντε, Γκαρθία (81' Ράμος), Ρεγιλόν (46' Γκαγιά), Μπουσκέτς (61' Ρόδρι), Θεμπάγιος (46' Καμπάνα), Κανάλες (62' Τραορέ), Όλμο, Ροντρίγκο (46' Μερίνο), Μορένο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x