Γαλλία

Ποτσετίνο: «Δεν μου είπε ότι θέλει να φύγει ο Εμπαπέ, προετοιμάζεται για το ματς με τη Ρεμς»

Δεν φέρεται να έχει συζητήσει με τον Ποτσετίνο το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Παρί ο Εμπαπέ, με τον Αργεντινό τεχνικό να τονίζει ότι ο παίκτης του προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Μετς.

Προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Μάλιστα, ο τεχνικός του γαλλικού κλαμπ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τη Ρεμς (29/8, 21:45) για την 4η αγωνιστική της Ligue 1, διέψευσε ότι ο παίκτης του του έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τους Κυπελλούχους Γαλλίας.

«Εάν μου είπε ο Εμπαπέ ότι θέλει να φύγει; Όχι. Δουλεύει πολύ καλά και προετοιμάζεται για το αυριανό παιχνίδι. Η ενημέρωση έγινε από τον Νασέρ Αλ-Κελαϊφί και τον Λεονάρντο και ήταν ξεκάθαροι για τη θέση του κλαμπ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός προπονητής.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, επιβεβαίωσε ότι ο Γάλλος αστέρας θέλει να αποχωρήσει, κατηγορώντας παράλληλα τη Ρεάλ Μαδρίτης για... τεχνάσματα. Ενώ, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της «Parisien» την Παρασκευή (27/8), η ομάδα του Παρισιού απέρριψε και δεύτερη πρόταση των Μαδριλένων για τον Εμπαπέ, η οποία άγγιζε τα 180 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x