Ισπανία

Ποτσετίνο: «Όνειρό μου η Ρεάλ, με τίποτα με Μπαρτομέου στην Μπαρτσελόνα»

Με πρόεδρο τον Μπαρτομέου στην Μπαρτσελόνα ούτε που φαντάζεται τον εαυτό του προπονητή εκεί ο Ποτσετίνο, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα θα είναι διακαής πόθος που θέλει κάποια στιγμή να εκπληρώσει.

Υψηλές προσδοκίες έχει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο που θέλει κάποια στιγμή να βρεθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης ως βασικός προπονητής.

Μάλιστα, στη συνέντευξή του υποστήριξε πως το 2018 του έγινε επίσημη πρόταση για την ομάδα, όμως, τότε προτίμησε να τιμήσει το συμβόλαιο που είχε με την Τότεναμ.

Τώρα, όντας ελεύθερος από ομάδα, το όνομά του συνδέθηκε με πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους το καλοκαίρι, όμως, ο 48χρονος Αργεντινός προπονητής διέψευσε τις φήμες.

Μάλιστα, έπαιξε δυνατά και για την Μπαρτσελόνα που περνά κρίση το τελευταίο διάστημα, όμως, ο Ποτσετίνο ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον νυν πρόεδρο των «μπλαουγκράνα».

«Δεν μου ήρθε καμία πρόταση για την Μπαρτσελόνα. Άλλωστε, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου με τον Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου ως πρόεδρο. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να κοουτσάρω τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, είναι το όνειρό μου. Είναι, αν όχι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, τότε, σίγουρα από τις κορυφαίες και γιατί να διαφέρω από τους άλλους; Φυσικά, και είναι στη λίστα επιθυμιών μου. Φέτος, ούτε η Παρί, ούτε η Γιουβέντους, ούτε η Ίντερ μου πρότειναν θέση», υποστήριξε στη Μarca ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x