Ισπανία

Πουλήθηκε στον Πίτερ Λιμ η Βαλένθια

Ο Πίτερ Λιμ, επιχειρηματίας από την Σιγκαπούρη, είναι ο αγοραστής του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Βαλένθια. 220εκ.€ κατέβαλε στην τράπεζα ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας αυτοκινήτων, McLaren.

Ημέρα σωτηρίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή για την ποδοσφαιρική ομάδα της Βαλένθια. Μετά από αρκετά χρόνια οικονομικής… ταλαιπωρίας και χρεών, οι «νυχτερίδες» βρήκαν τον άνθρωπο που θα αναλάβει τις τύχες τους, καθώς όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η τράπεζα της πόλης που είχε αναλάβει την διαχείριση της ομάδας, συμφώνησε με τον Πίτερ Λιμ, για την πώληση του 70,4% των μετοχών, έναντι 220 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο επιχειρηματίας από τη Σιγκαπούρη, στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να πάρει μετοχές των Λίβερπουλ και Μίλαν, χωρίς επιτυχίας, αλλά κατάφερε τελικά να μπει επιχειρηματικά και στον ποδοσφαιρικό… χάρτη, αφού στις 27 Μάιου αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά με την καταβολή του ποσού η αγοραπωλησία της Βαλένθια.

Αξίζει να αναφερθεί, πως ο νέος μεγαλομέτοχος των «νυχτερίδων», είναι και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας αυτοκινήτων, McLaren.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x