Champions League

Πράνιτς: «Καλύτερος ο φετινός Ολυμπιακός λόγω Μάρκο Σίλβα»

Καλύτερη ομάδα χαρακτήρισε τον φετινό Ολυμπιακό σε σχέση με πέρυσι ο Ντάνιελ Πράνιτς, τονίζοντας μάλιστα ότι μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει η παρουσία του Μάρκο Σίλβα.

Το εγκώμιο του Μάρκο Σίλβα έπλεξε ο άσος του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Πράνιτς, μιλώντας στους συμπατριώτες του για το ματς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Κροάτης άσος τόνισε ότι πράγματι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιο δυνατοί συγκριτικά με την περσινή σεζόν και μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει η παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού.

«Ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός σε σχέση με πέρυσι. Παίζει καλά και ο νέος προπονητής του, ο Μάρκο Σίλβα, έχει κάνει σπουδαία δουλειά στον τομέα της τακτικής. Αν θέλει η Ντιναμό να κάνει κάτι θετικό, τότε η ευκαιρία της είναι στο Ζάγκρεμπ, γιατί στον Πειραιά θα φανεί ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατή ομάδα από την Ντιναμό», ανέφερε στο vecernji.hr ο άσος του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Το πιο δυνατό σημείο του Ολυμπιακού είναι στις πτέρυγες. Οι ακραίοι του προσφέρουν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ωστόσο, το μυαλό της ομάδας είναι ο Φορτούνης και πάντα κινούνται γύρω απ’ αυτόν. Έχει σκοράρει επτά γκολ».

Όσο για τα αδύναμα σημεία του Ολυμπιακού, ο Ντάνιελ Πράνιτς ήταν ξεκάθαρος για την άμυνα των «ερυθρολεύκων»:

«Η πιο αδύναμη γραμμή του είναι το κέντρο της άμυνας με τους Μποτία και Σιόβα. Οι γρήγοροι επιθετικοί της Ντιναμό μπορούν να προκαλέσουν ζημιά».

Ο μέσος της Παναθηναϊκού στο τέλος έκλεισε με μια ευχή: «Θα ήθελα με όλη μου την καρδιά να πάρει η Ντιναμό τουλάχιστον ένα βαθμό. Έδειξαν ότι μπορούν με την Άρσεναλ, μπορούν να και με τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x