Stoiximan Super League

Πράνιτς: «Σημαντική νίκη, τώρα η Εστορίλ»

Τους τρεις βαθμούς της νίκης, την οποία και χαρακτήρισε σημαντική, κρατά από το ματς με τη Νίκη Βόλου ο Ντάνιελ Πράνιτς, που τόνισε πως τώρα ο Παναθηναϊκός σκέφτεται μόνο την Εστορίλ.

Η ζέστη και τα συνεχόμενα παιχνίδια επηρέασαν τον Παναθηναϊκό που «έμεινε» στο φτωχό 1-0 παρά τις πολλές ευκαιρίες, σύμφωνα με τον Ντάνιελ Πράνιτς.

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής πρόσθεσε πως οι «πράσινοι» κρατούν από αυτό το ματς τους τρεις βαθμούς και πλέον έχουν στο μυαλό τους μόνο το επόμενο κόντρα στην Εστορίλ.

Αναλυτικά:

«Είναι μία σημαντική νίκη. Είχαμε πολλούς αγώνες την προηγούμενη εβδομάδα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι μας επηρέασε και η ζέστη λόγω ώρας. Κρατάω τη νίκη όμως. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και δεύτερο γκολ για να κλειδώσουμε τη νίκη γιατί στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ πως θα μπορούσε να εξελιχθεί το ματς. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πολλά περισσότερα γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες όμως μας έλειψε η συγκέντρωση. Όταν μπορείς να πετύχεις πέντε γκολ, πετυχαίνεις πέντε γκολ γιατί σου δίνουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Εγώ θα κρατήσω τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Τα χθεσινά αποτελέσματα ήταν θετικά για εμάς, οπότε μπορούμε να κοιτάξουμε καλύτερα το μέλλον».

Για το ματς με την Εστορίλ: «Είναι ένας διαφορετικός αγώνας σε σχέση με τον σημερινό. Θα παίξουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα η οποία διαθέτει πολλούς Βραζιλιάνους παίκτες. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Η Εστορίλ είναι μία ομάδα που παίζει με αντεπιθέσεις και αφήνει χώρους πίσω. Εμείς θα κοιτάξουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό και ελπίζω να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x