Ισπανία

Πρόεδρος Ατλέτικο Μαδρίτης: «Ίσως πάρουμε τον Μέσι, στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά»

Με χιούμορ απάντησε ο Ενρίκε Θερέθο στις φήμες που θέλουν και πάλι τον Αντουάν Γκριεζμάν να αφήνει την Ατλέτικο Μαδρίτης για χάρη της Μπαρτσελόνα.

Με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει απάντησε ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο στις φήμες που στέλνουν και πάλι τον Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα, μιλώντας στο ραδιόφωνο ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι κόντρα στους «μπλαουγκράνα».

«Ο Μέσι θα ήταν καλό δίδυμο με τον Γκριεζμάν. Ίσως πάρουμε εμείς τον Μέσι. Γιατί όχι; Στο ποδόσφαιρο όλα πιθανά. Για τα χρήματα δεν είναι», είπε αστειευόμενος ο Θερέθο.

«Τα πράγματα είναι όπως είναι και το θέμα διευθετήθηκε πριν λίγους μήνες. Ο Γκριεζμάν είναι καλά στην Ατλέτικο και ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των «ροχιμπλάνκος».

Πάντως, ο Θερέθο, εξέφρασε την επιθυμία του να δει την Μπαρτσελόνα να σηκώνει το τρόπαιο του Champions League, μέσα στο σπίτι της Ατλέτικο, το «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

«Μακάρι να είναι η Μπάρτσα στον τελικό, θα την υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες. Αφού δεν είμαστε εμείς, να είναι η Μπαρτσελόνα. Θα ήταν τιμή να σηκώσει μία ισπανική ομάδα το Champions League μέσα στο νέο μας γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x