Γαλλία

Πρόεδρος Μαρσέιγ: «Απαράδεκτο αυτό που έγινε. Χάλασε μια γιορτή για λίγους αναίσθητους»

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, τα έβαλε με τους δράστες της επίθεσης στο πούλμαν της Λιόν και καταδίκασε όσα συνέβησαν.

Λάβρος κατά των οπαδών της Μαρσέιγ που πετροβόλησαν το πούλμαν της Λιόν, τραυμάτισαν τον προπονητή της Φάμπιο Γκρόφο και οδήγησαν σε αναβολή το ντέρμπι της Ligue 1 ήταν ο πρόεδρος της ομάδας της Μασσαλίας, Πάμπλο Λονγκόρια.

«Για μένα αυτό είναι απαράδεκτο. Είναι αδιανόητο, απαράδεκτο, δεν μπορεί να συμβεί αυτό στον Φάμπιο Γκρόσο, τον οποίο γνωρίζω καλά. Αυτό δεν έχει θέση στην κοινωνία μας, είναι εντελώς απαράδεκτο. Αυτές είναι καταστάσεις που είναι απλώς απαράδεκτες. Πρώτα από όλα, οι πρώτες μου σκέψεις είναι στον Φάμπιο Γκρόσο που είναι ένας προπονητής που σέβομαι και γνωρίζω από παλιά. Πήγα να τον δω μόλις έφτασα στο γήπεδο, είδα την κατάστασή του κι όλες μου οι σκέψεις είναι μαζί του, αυτό που του συμβαίνει είναι απαράδεκτο. Για μια ομάδα αναίσθητων ανθρώπων να χαλάσει ένα ποδοσφαιρικό πάρτι είναι απαράδεκτο, με 65.000 οπαδούς είναι εντελώς απαράδεκτο. Είμαι θυμωμένος, στενοχωριέμαι για αυτή την κατάσταση ακόμα κι αν έγινε έξω από το γήπεδο, ακόμα κι αν συνέβη στον δημόσιο δρόμο, δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο ή στη σημερινή κοινωνία, δεν μπορούμε να το δεχτούμε. Δεν μπορούμε να δεχθούμε τέτοιου είδους καταστάσεις!», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Μαρσέιγ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x