Πορτογαλία

Πρόεδρος Μπράγκα: «Η πρόκριση κόντρα στον Παναθηναϊκό μάς έκανε να ανασάνουμε λίγο περισσότερο»

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Μπράγκα τόνισε πως η ομάδα του δεν θα είχε οικονομικά προβλήματα αν αποκλειόταν από τον Παναθηναϊκό, αλλά «η πρόκριση μάς έκανε να ανασάνουμε λίγο περισσότερο».

Η πρόκριση της Μπράγκα στη φάση των ομίλων του Champions League έφερε όχι μόνο οικονομικές βελτιώσεις, αλλά και ένα νέο «σημείο εκκίνησης», για να δουλέψει ο σύλλογος, σύμφωνα με τον Αντόνιο Σαλβαδόρ.

Ο πρόεδρος της Μπράγκα σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν θέλει να αποκλείσει κανέναν για την 3η θέση, στην οποία τερμάτισε πέρυσι ο σύλλογος. «Θέλω όλοι να γνωρίζουν κάθε μέρα ότι εγώ και όλοι σε αυτόν τον σύλλογο δουλεύουμε, για να τον φέρουμε σε καλή θέση. Τελειώσαμε με την είσοδο στο Champions League και εκεί θα δουλέψουμε για το μέλλον», σημείωσε.

Διευκρίνισε, επίσης, ότι «δεν θα υπήρχαν οικονομικά προβλήματα» εάν η Μπράγκα δεν έμπαινε στη φάση των ομίλων του Champions League, αλλά ότι «το καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό μας επέτρεψε να ανασάνουμε περισσότερο. Προκριθήκαμε και ευτυχώς καταφέραμε να διατηρήσουμε αρκετό ταλέντο για να αγωνιστούμε αυτήν τη σεζόν».

Ωστόσο, ο Αντόνιο Σαλβαδόρ αναφέρθηκε στη σημασία του ευρωπαϊκού συντελεστή και στις δυσκολίες, που μπορεί να έχουν οι πορτογαλικοί σύλλογοι για πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο μέλλον, τονίζοντας ότι η Πορτογαλία «έχασε θέσεις, που έπρεπε να έχουμε. Στο γήπεδο όλοι είναι αντίπαλοι, αλλά εκτός γηπέδου πρέπει να είμαστε συνεργάτες και να παλεύουμε για μια ολοένα και καλύτερη κατάσταση για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο», συνόψισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x