Πορτογαλία

Πρόεδρος Πόρτο: «Η μεταγραφή του Κασίγιας ήταν... φιάσκο»

Μια είδηση που θα συζητηθεί δημοσιεύει σήμερα η ισπανική εφημερίδα El Confidecial, στην οποία ο πρόεδρος της Πόρτο φαίνεται πως χαρακτήρισε φιάσκο την μεταγραφή του Κασίγιας στους «δράκους».

Σύννεφα εμφανίζονται πάνω από την συνεργασία της Πόρτο με τον Ίκερ Κασίγιας, ειδικά μετά τις δηλώσεις του προέδρου των «δράκων» που φιλοξενεί η ισπανική εφημερίδα El Confidecial.

Ο πρόεδρος της Πόρτο Πίντο ντα Κόστα, χαρακτήρισε «φιάσκο» την μεταγραφή του «Αγίου Ίκερ» στην ομάδα του, τονίζοντας πως εκτός του ότι η απόδοση του έχει στερήσει νίκες από την ομάδα του, έχει και ένα συμβόλαιο το οποίο είναι δυσβάστακτο για το σύλλογο.

«Η υπογραφή του Κασίγιας ήταν ένα φιάσκο. Μερικές από τις εμφανίσεις του μας έχουν στερήσει παιχνίδια, ενώ ήταν ένας από τους λόγους που μείναμε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης το συμβόλαιο του είναι δυσβάστακτο για τον σύλλογο. Αν πήγαινε στις ΗΠΑ θα ήταν καλύτερα» φέρεται να έχει πει ο ισχυρός άνδρας των «δράκων».

Ο Κασίγιας έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2017, αλλά θεωρείται δύσκολο το να συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο μετά το τέλος της σεζόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x