Μουντιάλ 2022

«Έπεσε» ηρωικά η Κύπρος

Η Κύπρος πάλεψε όσο μπορούσε στην Κροατία, στάθηκε καλά, αλλά μία αμυντική αδράνεια έφερε την ήττα με σκορ 1-0 από τη δευτεραθλήτρια κόσμου.

Η Κροατία νίκησε 1-0 την Κύπρο στη Ριέκα, με την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου να στέκεται -και πάλι- καλά, να παλεύει το ματς, αλλά να «πέφτει», τελικά, ηρωικά λόγω μιας αμυντικής αδράνειας στο 39'.

Με κοντινή κεφαλιά του Πάσαλιτς ήρθε το γκολ για τους δευτεραθλητές κόσμου, που ίδρωσαν μέχρι να κάμψουν την αντίδραση της κυπριακής ομάδας, η οποία παρουσίασε ξανά εξαιρετικό πρόσωπο επί των ημερών του Κωστένογλου στον πάγκο της.

Η Κύπρος, πάντως, αποδιοργανώθηκε πλήρως δευτερόλεπτα πριν το τέρμα των Κροατών, καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή ο τερματοφύλακας Δημητρίου. Στην αμέσως επόμενη φάση μπήκε το γκολ.

Από εκεί και πέρα, ωστόσο, η Κύπρος ήταν ακόμη καλύτερη, απείλησε, μάλιστα, με Λαΐφη (47') και Χάμπο (62'), αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα από το παιχνίδι, σε ένα βράδυ, δε, όπου ο Λούκα Μόντριτς, με 135 συμμετοχές, πέρασε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας για την Κροατία!



Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Ρωσία-Σλοβενία 2-1
Κροατία-Κύπρος 1-0
Σλοβακία-Μάλτα (21:45)

Βαθμολογία (2η αγωνιστική)

1. Ρωσία 6 (5-2)
2. Σλοβενία 3 (2-2)
3. Κροατία 3 (1-1)
4. Σλοβακία 1 (0-0)
5. Κύπρος 1 (0-1)
6. Μάλτα 0 (1-3)

Επόμενη αγωνιστική (30/03)

Κύπρος-Σλοβενία
Σλοβακία-Ρωσία
Κροατία-Μάλτα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x