Είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, πλέον είναι και επίσημο!
Η FIFA ανακοίνωσε πως οι εθνικές ομάδες που θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, θα έχουν 26μελείς αποστολές, κάτι που σημαίνει πως οι προπονητές θα έχουν δίπλα τους στον πάγκο 15 διαθέσιμους αναπληρωματικούς.
Να θυμίσουμε πως οι 32 ομάδες των χωρών που θα βρεθούν στο Κατάρ, έχουν προθεσμία έως τις 20 Οκτωβρίου (30 μέρες πριν την πρώτη σέντρα δηλαδή) για να δηλώσουν τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν τις αποστολές τους.
Η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι στο Pamestoixima.gr και εδώ είσαι σίγουρος πως το παιχνίδι σου τα...σπάει! 48 ομάδες απ' όλες τις γωνιές της υφηλίου θα συναντηθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά με ένα και μοναδικό κίνητρο, την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026! Μέχρι και τον τελικό, η καθημερινή δράση του Παγκοσμίου θα είναι στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με όλους τους αγώνες και τα μακροχρόνια στοιχήματα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και *προσφορές Παγκοσμίου επιπέδου!
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






