Μουντιάλ 2022

Ο Σκαλόνι ανακοίνωσε με βίντεο την αποστολή της Αργεντινής: Μέσα ο Ντιμπάλα

Βγήκε και επίσημα η αποστολή της Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τον Λιονέλ Σκαλόνι να την ανακοινώνει μέσω βίντεο και να περιλαμβάνει τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Γνωστή έγινε η αποστολή της εθνικής Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Λιονέλ Σκαλόνι, ανακοίνωσε τα ονόματα που θα ταξιδέψουν για το Μουντιάλ με την «αλμπισελέστε» και περιέλαβε σε αυτή τον Πάουλο Ντιμπάλα, επιβεβαιώνοντας τα όσα έγραφαν νωρίτερα οι ρεπόρτερ από τη χώρα του τάγκο.

Μέσα στην αποστολή βρίσκονται και οι Χοακίν Κορέα, Χουάν Φόιτ και Εζέκιελ Παλάσιος, οι οποίοι θα βρεθούν επίσης στο πλάι του Λιονέλ Μέσι στην προσπάθεια της κατάκτησης του τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ιστορία της. Εκτός φυσικά είναι ο τραυματίας Λο Σέλσο, ενώ από την προεπιλογή κόπηκαν οι Άνχελ Κορέα, Μούσο, Μεδίνα και Αλμάδα.

Η αποστολή: Εμιλιάνο Μαρτίνες, Αρμάνι, Ρούλι, Μοντιέλ, Μολίνα, Πετζέλα, Ρομέρο, Οταμέντι, Λισάντρο Μαρτίνες, Ακούνια, Ταλιαφίκο, Φόιτ, Παρέδες, Ντε Πολ, Πάπου Γκόμες, Γκίδο, Έντσο Φερνάντες, ΜακΆλιστερ, Παλάσιος, Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες, Ντι Μαρία, Άλβαρες, Νίκο Γκονζάλες, Χοακίν Κορέα, Ντιμπάλα.

Αργεντινή: Η αποστολή για Μουντιάλ - Μέσα ο Ντιμπάλα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x