Μουντιάλ 2022

Εθνική: Όλα δείχνουν τριάδα στην άμυνα με Ισπανία

Ο Τζον Φαν’ τ Σχιπ αναμένεται να παρατάξει την Εθνική με 3-4-1-2 απέναντι στην Ισπανία, στον αγώνα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής για τον αγώνα με την Ισπανία (21:45) στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Ο Τζον Φαν’ τ Σχιπ, όπως συνηθίζει στην προπόνηση παραμονή αγώνων, δεν έδειξε τα πλάνα του στην προπόνηση της Τετάρτης, που διήρκεσε περίπου 45 λεπτά.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός πιθανότατα θα παρατάξει την ελληνική ομάδα με τριάδα στην άμυνα, σε μια διάταξη 3-4-1-2.

Ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, με τις ελλείψεις των Μαυροπάνου και Χατζηδιάκου στην άμυνα να φέρνουν στην τριάδα των μετόπισθεν τον Τζαβέλλα, τον Τσιμίκα και έναν εκ των Γούτα ή Μήτογλου με προβάδισμα στον πρώτο. Γιαννούλης και Ανδρούτσος θα είναι οι ακραίοι μπακ-χαφ αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, με τους Σιώπη και Μπουχαλάκη στον άξονα. Ο Μάνταλος θα κληθεί να καλύψει το κενό του τιμωρημένου και τραυματία Μπακασέτα σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ ο Μασούρας και ο Παυλίδης θα κινούνται στην επίθεση.

Υπενθυμίζεται πως η ελληνική ομάδα έχει μαθηματικές ελπίδες για τη δεύτερη θέση του γκρουπ. Θα χρειαστεί, ωστόσο, δύο νίκες, με Ισπανία και Κόσοβο στο ΟΑΚΑ, αλλά ταυτόχρονα και να μην κερδίσει η Ισπανία τη Σουηδία στον αγώνα της Κυριακής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x