Μουντιάλ 2022

Ο προπονητής της εξέδρας: Ελλαδάρα βάλε ένα γκολ…

Η Ελλάδα γνώρισε οδυνηρή ήττα με σκορ 2-0 στη Σουηδία και ο προπονητής της εξέδρας επισημαίνει τα σημεία-κλειδιά που έκριναν το ματς.

Οδυνηρή ήττα γνώρισε η Εθνική μας ομάδα στη Σουηδία με σκορ 2-0, βλέποντας το Κατάρ να… χάνεται! Η Ελλάδα είχε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, πλήρωσε, όμως, το γεγονός πως δεν σκόραρε αλλά και τα λάθη του δευτέρου μέρους!

Ο προπονητής της εξέδρας επισημαίνει τα σημεία-κλειδιά που έκριναν το ματς:

Ελλαδάρα βάλε ένα γκολ…: Η ομάδα του Τζον Φαν΄τ Σχιπ έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, φτιάχνοντας επτά ευκαιρίες! Είχε δύο δοκάρια και μερικές ακόμη καλές φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί καμία εξ αυτών. Παυλίδης και Μασούρας οι κύριοι εκφραστές, με τη δημιουργία προφανώς να αφορά συνολικό επίπεδο. Ταίριαζε απόλυτα στο πρώτο μέρος το σύνθημα «Ελλαδάρα βάλε ένα γκολ…», αφού αν σκοράραμε θα άλλαζε το πράγμα.

Πρώτο ημίχρονο απόλυτης κυριαρχίας: Βγαλμένο από τα… όνειρα του Φαν’τ Σχιπ, αλλά και των Ελλήνων οπαδών το πρώτο ημίχρονο της Εθνικής! Πίεση ψηλά, αρκετά κλεψίματα της μπάλας και περιορισμός της Σουηδίας σε μόλις μία τελική προσπάθεια στο πρώτο μέρος. Παράλληλα, οι Έλληνες διεθνείς δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά και προϋποθέσεις, έχοντας τον Μπουχαλάκη σε τρομερή ημέρα και σε ρόλο δημιουργού, μαζί με τον Μπακασέτα! Μόνο το γκολ έλειψε, ξαναλέμε…

Το άριστο στήσιμο του Φαν΄τ Σχιπ και τα λάθη στη διαχείριση: Για δεύτερο σερί παιχνίδι μετά από αυτό με τη Γεωργία, ο Ολλανδός τεχνικός είχε άριστο στήσιμο και διάβασμα του αγώνα, περιορίζοντας στο έπακρο τους Σουηδούς! Παρόλα αυτά και πάλι έδειξε αδυναμία στη διαχείριση του αγώνα, αργώντας να επέμβει στο ματς. Ακόμη και στο 1-0 θα μπορούσε να αλλάξει κάτι και να ηρεμήσει την ομάδα του πριν έρθει και το δεύτερο γκολ.

Παιδικά λάθη που δεν έμειναν ασυγχώρητα: Καλώς ή κακώς, τα λάθη που έκανε και πλήρωσε η Ελλάδα ήταν παιδικά! Τόσο το γεγονός πως ο Μαυροπάνος πάει με τα… μπούνια και κάνει χωρίς λόγο τάκλιν στη γραμμή του άουτ στον Ισάκ και υποπέπτει σε πέναλτι, όσο και το ότι ο Χατζηδιάκος δέχεται μπαλιά στην πλάτη του από… βολέ! Ανεπίτρεπτα πραγματικά!

Πάλι κάρτες χωρίς λόγο: Με τη Γεωργία, ο Τζαβέλλας πήρε κάρτα στο κέντρο για τσαμπουκά και έχασε το σημερινό ματς. Στη Σουηδία, ο Μπακασέτας αρπάζεται στο κέντρο με έναν αντίπαλο, κιτρινίζετε και θα χάσει το παιχνίδι με την Ισπανία. Σε καμία περίπτωση, δεν γίνεται παίκτες με εμπειρία να δέχονται τέτοιες κάρτες, δεν γίνεται απλά! Ούτε και το να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χατζηδιάκος στο κέντρο σε… τελειωμένο ματς στο 86ο λεπτό!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x