Μουντιάλ 2022

Ταμπάκος: «Ας περιμένουμε και το ματς με Κόσοβο για να είμαστε σίγουροι για παραμονή Φαν’ τ Σχιπ»

Ο Σωτήρης Ταμπάκος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επόμενη μέρα για Εθνική και Τζον Φαν’ τ Σχιπ, μετά το τέλος του ονείρου για πρόκριση στο Μουντιάλ.

Πιθανότερη κατάληξη, αλλά όχι ακόμη 100% σίγουρη θεωρεί ο Σωτήρης Ταμπάκος την παραμονή του Τζον Φαν’ τ Σχιπ στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, που έχασε κάθε ελπίδα για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά την ήττα με 1-0 από την Ισπανία στο ΟΑΚΑ.



«Πρέπει να περιμένουμε και το ματς με το Κόσοβο για να είμαστε 100% σίγουροι ότι θα παραμείνει ο Φαν’ τ Σχιπ στον πάγκο», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε: «Στην ΕΠΟ εκτιμούν τη συμπεριφορά του, την άποψη των παικτών για εκείνον, το καλό κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας και θεωρούν πως παρότι δεν ήρθαν επιτυχίες και προκρίσεις, υπάρχουν βήματα προόδου. Αν η ομοσπονδία θέλει κάποιον προπονητή μεγαλύτερης αξίας, τύπου Βαλβέρδε, θα πρέπει να αναλάβει να πληρώσει ένα αρκετά μεγαλύτερο συμβόλαιο. Όμως για την ώρα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα και το πιθανότερο είναι να πορευτούμε με τον Φαν’ τ Σχιπ στο Nations League και τα προκριματικά για το Euro 2024».

Όσο για τη φιλοσοφία του Φαν’ τ Σχιπ, είπε: «Δεν νομίζω πως έχουμε το υλικό για να παίξουμε το κυριαρχικό ποδόσφαιρο που θέλει ο Φαν’ τ Σχιπ. Ο Φερνάντο Σάντος είχε ένα πιο συντηρητικό πλάνο, με την ομάδα να μην παίζει συχνά όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά να παίρνει τα αποτελέσματα και τις προκρίσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x