Επισφαλής είναι η θέση του Τζον Φαν’ τ Σχιπ στον πάγκο της Εθνικής μετά την ισοπαλία στο Κόσοβο που περιορίζει κατά πολύ τις ελπίδες πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2022. Όπως τόνισε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ίσως υπάρχουν εξελίξεις ακόμη και μετά το ματς της Τετάρτης με τη Σουηδία.
«Είναι βαρύ το κλίμα στην Εθνική. Μπορεί να προκύψουν εξελίξεις με τον προπονητή αρκετά νωρίτερα από το πέρας των προκριματικών. Ακόμη και μετά το ματς με τη Σουηδία. Όλα είναι ανοιχτά για την επόμενη μέρα. Χθες βράδυ έγινε μια συζήτηση του τεχνικού τιμ για να δουν τι έφταιξε στο χθεσινό ματς», ανέφερε.
«Ο Φαν’ τ Σχιπ δοκίμαζε στις τελευταίες προπονήσεις σχήμα με τρεις στόπερ, αλλά όχι με τον Γιαννούλη σε ρόλο αριστερού στόπερ. Θεώρησε ότι θα του βγει καλύτερα σχήμα με τριάδα, παρότι με την Ελβετία έπαιξε με τετράδα πίσω. Δεν του βγήκε, όπως και οι επιλογές που έκανε στη διάρκεια του αγώνα», πρόσθεσε.
Η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι στο Pamestoixima.gr και εδώ είσαι σίγουρος πως το παιχνίδι σου τα...σπάει! 48 ομάδες απ' όλες τις γωνιές της υφηλίου θα συναντηθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά με ένα και μοναδικό κίνητρο, την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026! Μέχρι και τον τελικό, η καθημερινή δράση του Παγκοσμίου θα είναι στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με όλους τους αγώνες και τα μακροχρόνια στοιχήματα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και *προσφορές Παγκοσμίου επιπέδου!
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






