Ισπανία

Προλαβαίνει Σίτι ο Κριστιάνο, αγωνία για Μπενζεμά

Όπως όλα δείχνουν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορέσει να αγωνιστεί στον επαναληπτικό του Μπερναμπέου, την ώρα που τα «μηνύματα» για τον Καρίμ Μπενζεμά δεν είναι και πολύ αισιόδοξα.

Γύρω από τα «μέτωπα» των τραυματιών κινούνται άπαντες στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού με την Μάντσεστερ Σίτι, στο Μπερναμπέου, την άλλη εβδομάδα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχασε το πρώτο ματς στην Αγγλία, φαίνεται πως θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει υποχωρεί και λόγω και της κρισιμότητας του προσεχούς παιχνιδιού, εκτιμάται πως θα βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Ζινεντίν Ζιντάν.

Από ‘κει και πέρα, τα πράγματα δεν δείχνουν τόσο αισιόδοξα για τον Καρίμ Μπενζεμά που χτύπησε στο Μάντσεστερ. Ο Γάλλος ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την ρεβάνς, όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως και οι δύο παίκτες δεν θα αγωνιστούν το σ/κ με την Σοσιεδάδ για το πρωτάθλημα, όπου η βασίλισσα ελπίζει για το… κόλπο γκρόσο, ούσα πλέον μόλις στο -1 από Μπάρτσα και Ατλέτικο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x