Stoiximan Super League

«Προσφέρει παίκτες στον Ολυμπιακό για Σολδάνο η Μπόκα»

Σύμφωνα με το έγκυρο «TNT Sports», στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ολυμπιακού και Μπόκα για τον Σολδάνο έχουν πέσει και ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών των Αργεντινών.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπόκα Τζούνιορς για την ανανέωση του δανεισμού του Φράνκο Σολδάνο για έναν ακόμη χρόνο συνεχίζονται.

Οι πρωταθλητές Αργεντινής θέλουν να διατηρήσουν τον 26χρονο φορ για ακόμη μία σεζόν στην ομάδα τους, με τα έγκυρο «TNT Sports» να υποστηρίζει πως υπάρχουν δύο ενδεχόμενα στο... τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Το πρώτο είναι να δώσει η Μπόκα στον Ολυμπιακό ενοίκιο για τον δανεισμό του παίκτη ύψους 250 χιλ. ευρώ, με τους Πειραιώτες πάντως να ζητάνε το ποσό των 300 χιλ. ευρώ.

Στο τραπέζι έχει πέσει και το ενδεχόμενο να υπάρξει μια... τράμπα δανεισμών αφού η Μπόκα Τζούνιορς έχει ενημερώσει τον Ολυμπιακό ότι μπορεί να επιλέξει έναν εκ των Λεονάρντο Γιάρα, Βάλτερ Μπου και Ματέο Ρετέγι.




Ο Λεονάρντο Γιάρα είναι 29 ετών και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και επέστρε πέρυσι από τον δανεισμό του στην DC United. Έπαιξε σε μόλις 1 ματς τη φετινή σεζόν με την Μπόκα στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Έχει μεγάλη εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί σε Εστουδιάντες (133/3), ενώ έχει 73 συμμετοχές και 2 γκολ με τη Μπόκα και άλλες 33 εμφανίσεις και 1 τέρμα με την DC United.

Ο Βάλτερ Μπου είναι 27 ετών, αγωνίζεται ως σέντερ φορ ή δεύτερος φορ και αποτελεί γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Μπόκα. Την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 20 ματς, σκοράροντας πέντε γκολ. Έχει περάσει επίσης από τη βραζιλιάνικη Βιτόρια, την Λα Καλέρα της Χιλής και την αργεντίνικη Ουνιόν.

Τέλος ο Ματέο Ρετέγι είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός και την σεζόν που μας πέρασε κατέγραψε 18 συμμετοχές με 4 γκολ. Αποτελεί και αυτός προϊόν των ακαδημιών της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ έχει αγωνιστεί δανεικός για μισή σεζόν στην Εστουδιάντες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x