Ισπανία

Προτάθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Σεσκ Φάμπρεγας

Ο Σεσκ Φάμπρεγας «ψάχνεται» να αποχωρήσει από την Τσέλσι, οι εκπρόσωποί του αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση και στο πλαίσιο αυτό τον πρότειναν στη Ρεάλ Μαδρίτης! Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Τόσο η Τσέλσι (δεν κατέκτησε κάποιο τίτλο, αποκλείστηκε στους «16» του Champions League και κατετάγη 10η στο πρωτάθλημα) όσο και ο Σεσκ Φάμπρεγας (μόλις 9 ασίστ και 6 γκολ σε 49 συμμετοχές) δεν έκαναν φέτος την καλύτερη σεζόν.

«Ξενερωμένος» με την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο (θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ο Ισπανός χαφ έχει ζητήσει από τους εκπροσώπους του να αναζητήσουν νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Στο πλαίσιο αυτό, ένας εκ των μάνατζερ του τον πρότεινε στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προς το παρόν δεν είναι ιδιαίτερα «ζεστή».

Αυτό όμως θα μπορούσε να αλλάξει, δεδομένου ότι η αποχώρηση κάποιου ή κάποιων εκ των Χάμες Ροντρίγκες, Ματέο Κόβασιτς και Ίσκο είναι ένα υπαρκτό σενάριο.

Από την άλλη πλευρά, όπως αναφέρει η «OkDiario», η Τσέλσι δεν θα ήταν αρνητική στην παραχώρησή του εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά, θέλοντας παράλληλα να εξασφαλίσει χρήματα για τις μεταγραφές που θα ζητήσει ο Αντόνιο Κόντε.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στο Euro της Γαλλίας, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ το 2006 και το 2009 (τότε αγωνιζόταν στην Άρσεναλ), οι συζητήσεις όμως δεν καρποφόρησαν και δύο χρόνια αργότερα ο Σεσκ κατέληξε στην Μπαρτσελόνα.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x