Ισπανία

Προτεραιότητα για την Ατλέτικο η μεταγραφή ενός επιθετικού

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ως προτεραιότητα να προσθέσει στο ρόστερ της έναν επιθετικό.

Την απόκτηση ενός σέντερ φορ έχει θέσει ως πρώτο στόχο η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης κατόπιν επιθυμίας του προπονητή της ομάδας Ντιέγκο Σιμεόνε. Οι «ροχιμπλάνκος» επιθυμούν την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού που θα λύσει το πρόβλημα της ομάδας στο σκοράρισμα.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», οι Μαδριλένοι είναι απογοητευμένοι από τον Ντιέγκο Κόστα και τη φετινή απόδοσή του σε όλες τις διοργανώσεις. Ο πολιτογραφημένος Ισπανός επιθετικός απασχόλησε πιο πολύ για τους πολλούς τραυματισμούς και για την εξωγηπεδική του συμπεριφορά παρά για τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Έτσι, οι «κολτσονέρος» θα επιδιώξουν την πώλησή του για να αποκομίσουν ένα σεβαστό ποσό και να ξεφορτωθούν ένα «βαρίδι». Ήδη υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για τον 32χρονο επιθετικό.

Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν ήδη κάνει μια λίστα με παίκτες που πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Κόστα και να κάνουν τη διαφορά. Στην κορυφή είναι ο Αρκάντιους Μίλικ της Νάπολι. Εκτός του Πολωνού όμως, η ισπανική ομάδα θεωρεί ως καλές λύσεις τον Ροντρίγκο Μορένο της Βαλένθια, τον Ντουβάν Ζαπάτα της Αταλάντα και τον Λουίς Σουάρεθ της Σαραγόσα.

Η Ατλέτικο θα περιμένει να δει αν θα μπορέσει να παραχωρήσει τον Ντιέγκο Κόστα με ένα καλό ποσό κι αναλόγως θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x