Ισπανία

«Προτεραιότητα του Ζιντάν ο Πογκμπά»

Στο προσκήνιο επανέρχεται το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Πολ Πογκμπά, καθώς ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα στην ομάδα που φτιάχνει ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Την απόκτηση του Πολ Πογκπμπά φαίνεται πως έχει εισηγηθεί ο Ζινεντίν Ζιντάν στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η Marca.

Το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους αποτελεί προσωπική επιλογή του 44χρονου προπονητή, ο οποίος μάλιστα τον έχει στην πρώτη θέση των υποψήφιων στόχων των «μερένχες» για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας αναφέρει πως ο Ζιντάν επιθυμεί να έχει περισσότερες επιλογές στα χαφ, αφού ήδη υπάρχουν ο Μόντριτς και ο Κρόος και τον συμπατριώτη του θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο η μεσαία γραμμή του ισπανικού συλλόγου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ρεάλ σκοπεύει να καταθέσει πρόταση που αγγίζει τα 80 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους, η οποία στο παρελθόν είχε ζητήσει από τους Μαδριλένους 120 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 23χρονου παίκτη.

Στην Ισπανία, όμως, εκτιμούν ότι τελικά η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη μεταγραφική με τα δικά της «θέλω», δηλαδή στα 80 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x