Γαλλία

Προχωράει για Πάου Λόπεθ η Μαρσέιγ, στο... περίμενε ο Σα!

Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα για τον δανεισμό του Πάου Λόπεθ και εφόσον ολοκληρωθεί θα κινηθούν οι διαδικασίες για την απόκτηση του Σα από τη Γουλβς.

Προχωράει η μετακίνηση του Πάου Λόπεθ! Ο Ισπανός πορτιέρε της Ρόμα, αναμένεται να αφήσει την πρωτεύουσα της Ιταλίας και να μετακομίσει στη Μασσαλία για λογαριασμό της Μαρσέιγ. Το deal αναμένεται να κλείσει εντός των επόμενων ημερών καθώς οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο ανάμεσα στις δύο πλευρές για τον δανεισμό του.

Αυτή η μετακίνηση αναμένεται να δημιουργήσει ντόμινο εξελίξεων που αφορά άμεσα και τον Ολυμπιακό. Και αυτό διότι η Ρόμα θα κινηθεί για να ψάξει τον αντικαταστάτη του κάτω από την εστία, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο Ρουί Πατρίσιο με την Γουλβς να καρπώνεται ένα ποσό άνω των 10 εκατ. ευρώ. Κάπως έτσι, η Γουλβς με τη σειρά της θα κινηθεί για τον Ζοσέ Σα, με τον κίπερ του Ολυμπιακού να βρίσκεται στο... περίμενε και να περιμένει το νεύμα του ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες.

Παράλληλα, εκτός από τον Πάου Λόπεθ η Μαρσέιγ αναμένεται να κινηθεί και για τον δανεισμό του Τζενγκίζ Ιντέρ από τη Ρόμα. Για τον Λόπεθ θα υπάρξει ρήτρα 15 εκατ. ευρώ, ενώ για τον Ιντέρ θα είναι στα 12.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x