Ελλάδα

Πρώτο δείγμα θετικό για Απόλλωνα, θέλει δουλειά η Βέροια

Στο πρώτο του φιλικό τη φετινή σεζόν, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 της Βέροιας, που έδειξε ότι θέλει αρκετή δουλειά για να είναι έτοιμη μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία επικράτησε 1-0 της Βέροιας στο πρώτο της τεστ, δείχνοντας καλά στοιχεία, σε σχέση με την ομάδα της Ημαθίας που θέλει ακόμη αρκετή δουλειά για να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλων ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα, με τους Κάσσο, Ρομάνο και Διαμαντόπουλο να είναι αρκετά δραστήριοι και να δημιουργούν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Από την άλλη, η Βέροια είχε δύο καλές στιγμές με πρωταγωνιστή τον Μίλιεβιτς. Στο 43ο λεπτό, πάντως, ο Κάσσος έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Διαμαντόπουλο φάτσα με το τέρμα και αυτός πέτυχε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.

Στην επανάληψη, οι πολλές αλλαγές των δύο προπονητών έριξαν αρκετά τον ρυθμό του αγώνα, ωστόσο και οι δύο ομάδες είχαν ορισμένες καλές φάσεις. Η Βέροια στο 56’ ξανά με τον Μίλιεβιτς και στο 87’ με φάουλ του Σαφέρ, ενώ οι κυανόλευκοι στο 66’ με το σουτ του Σιατραβάνη που έδιωξε σε κόρνερ ο Καντιμοίρης.

ΒΕΡΟΙΑ (Βοσνιάδης): Λόπεζ (46’ Καντιμοίρης), Χαροντάκης (46’ Φόρτες), Μαλόν (69’ Ξόμπλιος), Καλί, Μαραγκός (57’ Μελίσσης), Μπαλάφας, Ναβαλόφσκι, Τομάς (46’ Λινάρδος), Άρτσε (57’ Σάφερ), Μελικιώτης (69’ Παπαγεωργίου), Μίλιεβιτς (69’ Μαυριάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Σπανός): Χιώτης (46’ Γεωργακόπουλος), Βαλεριάνος (46’ Πάνος), Ντάσιος (70’ Καλλέργης), Δεληζήσης (46’ Ρουμπουλάκου), Κύργιας (70’ Αλμπάνης), Ρομάνο (46’ Περογαμβράκης), Πουρτουλίδης (46’ Σιατραβάνης), Κονέ (46’ Γκούφας/70’ Αλιατίδης), Κάσσος (46’ Τσιάρας), Διαμαντόπουλος (46’ Στεργίδης), Βάντερσον (46’ Τρίγκας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x