Σκωτία

«Ψαλίδι» 50% λόγω κορωνοϊού ζητάει η Χαρτς!

Με επίσημη ανακοίνωση που υπογράφεται από την πρόεδρο Αν Μπατζ, η Χαρτς ζητάει από όλο το προσωπικό της μείωση απολαβών της τάξης του 50% στη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού!

Σε μια πρωτότυπη και απροσδόκητη ενέργεια προχώρησε σήμερα η Χαρτς, με την διοίκηση της σκωτσέζικης ομάδας και την πρόεδρο της Αν Μπατζ να ζητούν μέσω σχετκής ανακοίνωσης που αναρτήθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της, την μείωση απολαβών κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού…

Μείωση που θα φτάσει το 50% των μισθών όλων όσων εργάζονται στη Χαρτς, είτε μιλάμε για ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο, είτε το υπόλοιπο σταφ του συλλόγου του Εδιμβούργου ή ακόμα και κάποιους απλούς υπαλλήλους!

Μάλιστα, στην ανακοίνωση εξηγείται ότι η οικονομική κατάσταση της Χαρτς σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν επιτρέπει καμία ανάκαμψη ή διαφοροποίηση της κατάστασης μεχρι να περάσει η… μπόρα.

Ενώ καταλήγει πως, όποιος δεν αισθάνεται άνετα με αυτή την κατάσταση, σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό τμήμα, είναι ελεύθερος να τερματίσει το συμβόλαιό του…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x