Ελλάδα

Δέσμευση Αυγενάκη και Μαυρωτά στον ΠΣΑΠ για τις οφειλές των ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές

Για τις παλαιές οφειλές των ΠΑΕ προς χιλιάδες ποδοσφαιριστές συναντήθηκε ο ΠΣΑΠ με την ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού, με την τελευταία να δεσμεύεται για την ταχεία αντιμετώπιση του προβλήματος.

Συνάντηση με τους Λευτέρη Αυγενάκη και Γιώργο Μαυρωτά πραγματοποίησε την Τετάρτη (20/10) ο ΠΣΑΠ, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το θέμα των παλαιών οφειλών των ΠΑΕ προς χιλιάδες ποδοσφαιριστές.

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου, Γιώργος Μπαντής, υπήρξε δέσμευση από την ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού για την ταχεία και αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του ΠΣΑΠ με την ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού. Οι κύριοι Αυγενάκης και Μαυρωτάς άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τα ζητήματα που τέθηκαν από τον ΠΣΑΠ και αφορούν σε παλιές οφειλές των ΠΑΕ προς χιλιάδες ποδοσφαιριστές.

Μετά την συνάντηση ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιώργος Μπαντής στάθηκε στην αναγκαιότητα που υπάρχει ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο δίκαιο αίτημα των ποδοσφαιριστών. ''Δόθηκαν από τον ΠΣΑΠ όλα τα αναγκαία δεδομένα και στοιχεία, αναφέρθηκαν οι κατάλληλοι τρόποι αντιμετώπισης της κατάστασης και προτάθηκαν λύσεις. Οι πλευρές δεσμεύτηκαν για περαιτέρω συνεργασία με σκοπό την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος'', ανέφερε χαρακτηριστικά
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x