Σκωτία

Ψάχνουν νίκη… εξιλέωσης Ρέιντζερς-Τζέραρντ κόντρα στη Σέλτικ!

Tην πρώτη του νίκη, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, θέλει να πετύχει σήμερα κόντρα στην Σέλτικ στο ντέρμπι του «Old Firm» ο Στίβεν Τζέραρντ.

Tην πρώτη του νίκη, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, θέλει να πετύχει σήμερα κόντρα στην Σέλτικ στο ντέρμπι του «Old Firm» ο Στίβεν Τζέραρντ, με τη Ρέιντζερς να κυνηγάει εξίσου μια σπουδαία νίκη που της λείπει εδώ και μια… εξαετία!

Ως παίκτης, ο πρώην παίκτης των «κόκκινων» έχει βιώσει απέναντι στους «Καθολικούς» έναν βαρύ αποκλεισμό, στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2003, όταν η Σέλτικ πήρε μεγάλο «διπλό» στο «Άνφιλντ» (2-0) και σε συνδυασμό με το 1-1 της Γλασκώβης, προχώρησε μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης.

Όσο για τη Ρέιντζερς, επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να δώσει τέλος στο αήττητο σερί που τρέχουν απέναντι τους οι μισητοί συμπολίτες τους, που αγνοούν την ήττα σε 15 αγώνες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Τελευταία φορά που οι «Προτεστάντες» πανηγύρισαν κάποια νίκη απέναντι στη Σέλτικ, ήταν με σκορ 3-2 στις 25 Μαρτίου του 2012, πριν ακόμα έρθει ο υποβιβασμός και η… ταλαιπωρία στις χαμηλότερες κατηγορίες λόγω οικονομικών χρεών.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x