Ισπανία

«Ψήνεται» για συνεργασία με τον Κούμαν ο Μανέ - Δύσκολο τη δεδομένη στιγμή

Ανοιχτός στο να συνεργαστεί ξανά με το Ρόναλντ Κούμαν εμφανίστηκε ο Σαντιό Μανέ που, ωστόσο γνωρίζει πόσο δύσκολο θα ήταν κάτι τέτοιο τη δεδομένη στιγμή λόγω οικονομικών απαιτήσεων.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Να βρεθεί υπό την καθοδήγηση του Κούμαν που τον γνωρίζει καλά θα ήθελε ο Σαντιό Μανέ που λόγω των οικονομικών δεσμεύσεων που έχει με την Λίβερπουλ θα ήταν δύσκολο να ολοκληρωθεί τώρα η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Το δημοσίευμα που φέρνει στο φως η Mundo Deportivo αναφέρει πως η τεταμένη σχέση που έχει ο Σενεγαλέζος με τον Γιούργκεν Κλοπ τον οδήγησε στο να εξετάζει εξονυχιστικά το ενδεχόμενο να μετοικήσει στην Ισπανία, όμως, η δυσκολία σε αυτή την κίνηση έγκειται στο οικονομικό πλαφόν που θα είχε να αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, πάνω από 120 εκατ.€ θα έπρεπε να ξοδέψουν οι «μπλαουγκράνα» για να αποκτήσουν τον 28χρονο εξτρέμ από τη Λίβερπουλ κάτι που τώρα με την οικονομική κρίση που περνά η ομάδα μοιάζει με όνειρο απατηλό.

Μάλιστα, η σκέψη υπάρχει για τον Μανέ από την στιγμή που με τον Κούμαν είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν για δύο χρόνια στη Σαουθάμπτον και φαίνεται πως η πορεία του με τη Λίβερπουλ –στην οποία βρίσκεται από το 2016- θεωρείται λίγο αμφίβολη.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x