Ιταλία

Ψυχρός Μαλντίνι: «Δεν υπάρχουν φιλίες όταν πρέπει να πάρεις μια απόφαση»

Ξεκάθαρος όσον αφορά την ανανέωση του Γκατούζο ήταν ο Μαλντίνι ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα αξιολογήσει τον πρώην συμπαίκτη του, με βάση τα αποτελέσματα του και όχι την σχέση τους.

Ο Πάολο Μαλντίνι είναι ένας εκ των ανθρώπων που αναμένεται να κρίνουν και να αξιολογήσουν την πορεία του τεχνικού της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο.

Μια διαδικασία που κατά πολλούς είναι πολύ δύσκολη, αφού εμπλέκεται και το συναισθηματικό κομμάτι. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του Μαλντίνι ο οποίος σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ο καθένας πρέπει να προσπαθήσει για το καλύτερο του συλλόγου, χωρίς να σκέφτεται με βάση το συναίσθημα.

«Πρέπει να κάνω την δουλειά μου και να αξιολογήσω τον Γκατούζο δεν είμαστε συμπαίκτες πια. Πρέπει να σέβεσαι τους ανθρώπους με τους οποίους εργάζεσαι. Είμαστε και οι δύο εδώ για να βοηθήσουμε τον σύλλογο με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε», τόνισε και πρόσθεσε: «Οι θέσεις μας μπορεί να είναι διαφορετικές, όμως η φιλία μας θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας. Παρ΄ολα αυτά είμαι υποχρεωμένος να αξιολογήσω την δουλειά του με βάση τα αποτελέσματα που έφερε. Δεν είμαστε πια συμπαίκτες».

Επιμέλεια: Χρίστος Πετσόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x