Ελλάδα

«Πυροβολούσαν» ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Με ευρείες νίκες προχώρησαν στο πρωτάθλημα futsal οι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Το πρωτάθλημα futsal ξεκίνησε και διεξήχθησαν πέντε παιχνίδια για την 2η αγωνιστική, ενώ το Ηνίοχος - Ερμής θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου λόγω κρούσματος κορονοϊού στην ομάδα του Ζωγράφου.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ υποδέχθηκε το νεοφώτιστο Φάληρο, το οποίο έχει συνενωθεί με την Elite και η Ένωση επικράτησε με 10-2 στο κλειστό του Καματερού. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε 8-2 στο ημίχρονο και είχε κλειδώσει από νωρίς το τρίποντο.

Ο Δούκας είχε δύσκολη πρεμιέρα στο Πέραμα απέναντι στο νεανικό και φιλόδοξο Νέο Ικόνιο, αλλά τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 5-1. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν ισόπαλο (1-0), με τους γηπεδούχους μάλιστα να προηγούνται, αλλά οι μπλε με την εμπειρία και την ποιότητά τους έφτασαν στο τρίποντο.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε εύκολα με 9-0 της Κόμπρας στην Πολιτεία. Το εύθραυστο 1-0 του πρώτου μέρους εξελίχθηκε σε μονόλογο των πράσινων στο β' μέρος, όπου πέτυχαν άλλα οκτώ τέρματα. Η ομάδα του Βύρωνα δεν άντεξε και μοιραία γνώρισε την ήττα με ένα μεγάλο σκορ, αν και στο πρώτο 20λεπτο στάθηκε εξαιρετικά.

Με τον Λιαρόπουλο να πετυχαίνει χατ τρικ, η Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής νίκησε 5-1 τη Σαλαμίνα, η οποία μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ, ενώ ο Αιολικός Καλλιθέα πέρασε νικηφόρα από το Ρέθυμνο στο πιο αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής, επικρατώντας με 4-3.

Εξάλλου, το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν τα πέντε από τα έξι ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που είχε αναβληθεί.

Την Τετάρτη (23/9), ο Δούκας φιλοξενεί το Ρέθυμνο (18:30), η Ολυμπιάδα τον Παναθηναϊκό (22:00) και η Καλλιθέα την Κόμπρα (22:00). Μια ημέρα μετά (24/9), γίνεται το Σαλαμίνα - ΑΕΚ (21:45) και το Φάληρο - Ηνίοχος (22:00), ενώ για τις 30/9 έχει μεταφερθεί το Ερμής Ζωγράφου - Νέο Ικόνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x