Είναι ικανότατος και ιδιαίτερα ταλαντούχος. Είναι, όμως και πολύ εκκεντρικός. Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκει συνεχώς τρόπο για να κάνει εντύπωση. Μία με τις καταπληκτικές ενέργειές του, μία με την άστατη ζωή του, μία με τους καυγάδες με συμπαίκτες και προπονητές. Αυτή τη φορά αυτό που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των θαυμαστών του – και όχι μόνο – είναι τα καινούργια του παπούτσια.
Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό «Novella 2000», ο «Σούπερ Μάριο» ετοιμάζεται να λανσάρει νέα μόδα στα ποδοσφαιρικά παπούτσια, αφού σύντομα θα φορέσει παπούτσια… παραλλαγής.
Σε αυτά είναι ζωγραφισμένη μια ιταλική σημαία, καθώς και η επιγραφή «Balo is back». Με αυτόν τον τρόπο ο Μπαλοτέλι γιορτάζει την επιστροφή του στην Ιταλία, αλλά προετοιμάζει, κιόλας, τους αντίπαλους τερματοφύλακες για τις… οβίδες που πρόκειται να τους εξαπολύσει.
Περιμένουμε να τον δούμε με τα νέα του παπούτσια σε δράση, αλλά είμαστε περίεργοι και για την επόμενη κίνησή του. Έτσι κι αλλιώς ο Μάριο είναι αστείρευτος και δεν θα αργήσει να μας εντυπωσιάσει ξανά.
Κώστας Κουκάρας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






