Γενικά

Ράιαν Μπάμπελ: Κυκλοφόρησε το πρώτο του rap τραγούδι! (video)

Το ταλέντο το στη μουσική δοκίμασε ο 34χρονος εξτρέμ της Γαλατάσαραϊ, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό!

Ο Ράιαν Μπάμπελ πέρα από το πλούσιο ταλέντο του στο ποδόσφαιρο, φαίνεται πως έχει κλίση και στο τραγούδι και συγκεκριμένα το rap, με το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό!

Ο 34χρονος εξτρέμ της Γαλατάσαραϊ κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο του τραγούδι από το αυτοβιογραφικό άλμπουμ του που αναμένεται να βγει μέσα στη χρονιά. Μάλιστα για τη δημιουργία του video clip συνεργάστηκε με το μοντέλο Σέλμα Όμαρι σε ρόλο πρωταγωνιστή. Ο Ολλανδός άσος θέλει μέσω των κομματιών αυτών να διηγηθεί την ιστορία του, από τις αρχές της ποδοσφαιρικής καριέρα του μέχρι σήμερα.

Το τραγούδι που κυκλοφόρησε με τίτλο «Young Champ», αναφέρεται στα πρώτα του βήματα στον Άγιαξ και στα όνειρα που είχε για το μέλλον του. Άλλωστε όπως δήλωσε και ο ίδιος χαρακτηριστικά:

«Είναι ένα τραγούδι που κοιτάζει πίσω στις ημέρες που βρισκόμουν στις ακαδημίες του Άγιαξ και ξεκινούσα την καριέρα μου. Αφιερώνω τον δίσκο σε όλα τα παιδιά που κυνηγούν τα όνειρά τους. Αυτό είναι που τους κάνει “νέους πρωταθλητές”».

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη απόπειρα του Μπάμπελ με την rap σκηνή, καθώς το 2009 είχε συνεργαστεί με κάποιους από τους κορυφαίους Ολλανδούς καλλιτέχνες του χώρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x