Ισπανία

Απάντησε για τον… Πάπου Γκόμες ο Ράκιτιτς

Ο αρχηγός των Σεβίλλης, Ιβάν Ράκιτιτς μίλησε δημόσια για τα σχόλια του συμπαίκτη του, Πάπου Γκόμες περί αυξημένης προσοχής στους αγώνες πρωταθλήματος λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δημόσια θέση πήρε ο Ιβάν Ράκιτιτς ώστε να απαντήσει στα σχόλια του συμπαίκτη του, Πάπου Γκόμες, ο οποίος δήλωσε πως προφυλάσσει τον εαυτό του με σκοπό να βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Η Σεβίλλη δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν στη LaLiga, μετρώντας μόλις μια νίκη στις έξι πρώτες αγωνιστικές, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές να μην είναι συγκεντρωμένοι και ιδιαίτερα εκείνοι που πρόκειται να αγωνιστούν στο Μουντιάλ που ξεκινάει τον Νοέμβριο.

«Ο τελευταίος μήνας πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ θα είναι περίπλοκος. Πρέπει να προσέχεις πού θα βάλεις το κεφάλι σου. Με όλη την ειλικρίνεια στον κόσμο, έτσι έχουν τα πράγματα», δήλωσε ΜΜΕ της Αργεντινής.

Ο αρχηγός της Σεβίλλης, Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος δεν είναι πλέον διεθνής με την εθνική ομάδα της Κροατίας, τοποθετήθηκε δημόσια για τα λεγόμενα του συμπαίκτη του, σχολιάζοντας: «Να είστε σίγουροι πως ο Πάπου και οι υπόλοιποι διεθνείς είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι με τη Σεβίλλη. Εκτιμώ την ειλικρίνειά του αλλά όλοι πρέπει να γνωρίζουμε πως πρέπει να δίνουμε τα πάντα για την ομάδα. Εγώ θα κάνω ό,τι χρειαστεί, προκειμένου να δίνουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό για τη Σεβίλλη».

Όπως αναφέρει η Marca, ο Γκόμες έκανε τα παραπάνω σχόλια, καθώς θεωρεί πως θα αγωνιστεί για πρώτη, και ίσως τελευταία φορά σε ένα Μουντιάλ, καθώς βρίσκεται στο 34ο έτος της ηλικίας του.

Επιμέλεια: Δημήτρης Κάππας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x