Ισπανία

Ράκιτιτς: «Μας σόκαρε η απόφαση του Ενρίκε»

Απρόσμενη χαρακτήρισε, ο Ιβάν Ράκιτιτς, την απόφαση του Λουίς Ενρίκε να παραιτηθεί από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο.

Σίγουρα η δήλωση του Λουίς Ενρίκε, πως θα παραιτηθεί στο τέλος της σεζόν από τη θέση του προπονητή της Μπαρτσελόνα, δεν βρήκε κανέναν προετοιμασμένο, ούτε όμως και τους παίκτες του.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς σε δηλώσεις του στην Marca δήλωσε σοκαρισμένος και του ευχήθηκε τα καλύτερα.

«Η ομάδα δεν ήξερε ότι ο Λουίς σκόπευε να φύγει. Πρώτα μας ανακοίνωσε την απόφαση του και μετά το αποκάλυψε στην συνέντευξη Τύπου. Ελπίζουμε σε ένα επιτυχημένο τέλος της σεζόν για να φύγει χαρούμενος. Ήλπιζα ότι θα συνεχίσει να είναι προπονητής μας. Η ομάδα ωστόσο δέχεται την απόφαση του και του εύχεται τα καλύτερα», ανέφερε ο Κροάτης ποδοσφαιριστής.

Επιμέλεια: Ελένη Αρωνιάδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x