Ισπανία

Δάκρυσε στο «αντίο» του ο Ράμος: «H πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου»

Ο Σέρχιο Ράμος ήταν εμφανώς συγκινημένος στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του, αναφέροντας πως δεν ήταν έτοιμος για να αποχαιρετήσει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Έντονα φορτισμένη ήταν η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Σέρχιο Ράμος. Με δάκρυα στα μάτια και συνοδευόμενος από την οικογένειά του, ο μεγάλος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρέτησε τους «μερέγχες», λέγοντας πως δεν ήταν έτοιμος για αυτή τη στιγμή.

«Είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου από τη στιγμή που ήρθα εδώ. Δεν ήμουν προετοιμασμένος να αποχαιρετήσω τη Ρεάλ. Ήρθα σαν παιδί, στα 19 μου. Ευχαριστώ την ομάδα, τον πρόεδρο, τους προπονητές, τους οπαδούς. Ευχαριστώ την Ρεάλ Μαδρίτης για όλα, θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή μου έφτασε στο τέλος του. Ποτέ και τίποτα δεν θα είναι σαν αυτό. Θέλω να συνεχίσω να δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό και να προσθέσω στο παλμαρέ μου μερικούς ακόμη τίτλους», ανέφερε ο Σέρχιο Ράμος.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν ήθελα ποτέ να φύγω από την Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντα ήθελα να μείνω εδώ, ήταν η προτεραιότητά μου. Η Ρεάλ μου πρόσφερε συμβόλαιο ενός έτους με περικοπές ύψους 10%. Τα χρήματα δεν ήταν το πρόβλημα, αλλά ήθελα δύο χρόνια συμβόλαιο», είπε μεταξύ άλλων.

«Σας ευχαριστώ όλους. Δεν είναι αντίο, αλλά εις το επανιδείν αφού αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω στην ομάδα», ήταν η ατάκα με την οποία έκλεισε τη συνέντευξη Τύπου ο Σέρχιο Ράμος.




«Υπήρξες σημείο αναφοράς για τους οπαδούς μας και ένας θρύλος της ομάδας. Έγινες θρύλος της ομάδας και ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που είδαν οι θαυμαστές αυτού του αθλήματος» είπε, μεταξύ άλλων, ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τη σειρά του.

Ο Ράμος αγωνίστηκε στη Ρεάλ από το 2005 και μαζί της έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων τέσσερις φορές το Champions League και πέντε το πρωτάθλημα Ισπανίας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x