Ισπανία

Ράμος: «Από τα καλύτερα παιχνίδια μου στη Σεβίλλη»

Ο μοιραίος της Ρεάλ στον αγώνα με τη Σεβίλλη, Σέρχιο Ράμος, θεωρεί πως έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Ο Σέρχιο Ράμος αποδοκιμάστηκε έντονα και πάλι στη Σεβίλλη, ενώ το δικό του αυτογκόλ «γύρισε» ένα ματς που η Ρεάλ έδειχνε να έχει υπό πλήρη έλεγχο μέχρι να το χάσει στις καθυστερήσεις (2-1). Ο αρχηγός της «βασίλισσας», πάντως, δήλωσε ικανοποιημένος από τη δική του απόδοση, αλλά και από την εικόνα της ομάδας του.

«Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την εμφάνισή μας, ελέγξαμε το ματς σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του, αλλά το τελευταίο δεκάλεπτο δεν ήταν το καλύτερο. Η Σεβίλλη μάς πίεσε πολύ και δεν είναι τυχαία στη συγκεκριμένη βαθμολογική θέση. Πάντως είμαστε περήφανοι για το αήττητο σερί μας και σε κάθε περίπτωση παραμένουμε πρώτοι», τόνισε ο Ράμος.

«Προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Το αυτογκόλ ήταν μια κακή στιγμή, αλλά θεωρώ πως έκανα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου στο ‘Σάντσεθ Πιθχουάν’. Σίγουρα θα ήθελα άλλη αντιμετώπιση από το κοινό, αλλά δεν ήταν όλοι εναντίον μου. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο επ’ αυτού. Αν ξεπερνούσαν τα όρια, θα έπρεπε να γίνει κάτι», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x