Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Καλό παιχνίδι για εμάς, πιο σημαντικά από το αποτέλεσμα δοκιμές και υγεία παικτών»

Ο Μίλαν Ράσταβατς χαρακτήρισε καλό αποτέλεσμα την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, ενώ στάθηκε στη δυνατότητα του Αστέρα να δει κάποιους νεαρούς παίκτες και την έλλειψη τραυματισμών.

Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Αγρινιο, με τον Μίλαν Ράσταβατς να μένει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά κυρίως από ευκαιρία που του δόθηκε να δοκιμάσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Αρκάδων, όπως και από την έλλειψη τραυματισμών…

«Ηταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, έτσι όπως εξελίχθηκε, με το αποτέλεσμα. Λόγω των συνθηκών, κοιτάμε να δούμε και να δοκιμάσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές για το μέλλον. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλος αλλά εν κατακλείδι ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς», είπε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός στην κάμερα της ΕΡΤ.

Και συμπλήρωσε: «Πιο σημαντικό και από τα αποτελέσματα είναι το γεγονός ότι δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό κι ότι είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς τελειώνουν και αρκετά συμβόλαια, οπότε θα πρέπει να σκεφτούμε και το μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x