Ισπανία

Πολύ κοντά σε Αντρές Γκαρσία με φόντο το μέλλον η Ρεάλ Μαδρίτης

Πλησιάζει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο ταλαντούχος Αντρές Γκαρσία με την ομάδα να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον νεαρό παίκτη που προέρχεται από την ακαδημία της Βαλένθια.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντρές Γκαρσία βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης με τον νεαρό που προέρχεται από την ακαδημία της Βαλένθια να ολοκληρώνει μια σπουδαία μεταγραφή για τον ίδιο και το μέλλον του. Ο ποδοσφαιριστής όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας έως το 2025 μιας και δε δεσμευόταν με κάποια ομάδα και κυκλοφορούσε στην αγορά ως ελεύθερος.

Όπως μετέφερε ο έγκριτος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η συμφωνία έχει υπογραφεί και οδεύει προς ολοκλήρωση με την επισημοποίησή της να αναμένεται το προσεχές διάστημα. Υπενθυμίζεται πως η «βασίλισσα» έχει πραγματοποιήσει δύο μεταγραφές στο καλοκαιρινό παζάρι. Η μια αφορά την περίπτωση του Τσουαμενί από τη Μονακό έναντι 80 εκατομμυρίων ευρώ και η δεύτερη του Αντόνιο Ρούντιγκερ ως ελεύθερη μεταγραφή, καθώς το συμβόλαιό του με την Τσέλσι είχε ολοκληρωθεί.

Ο Γκαρσία είναι γεννημένος τον Απρίλιο του 2003 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ έχοντας αγωνιστεί τόσο με την Κ18 όσο και με την Κ19 της Βαλένθια στο ξεκίνημα της καριέρας του.



Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καραλάιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x