Ισπανία

Χάος στη Ρεάλ: Η πρώτη επίσημη αντίδραση της «βασίλισσας» για το επεισόδιο Τσουαμενί-Βαλβέρδε!

Η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε στην πρώτη επίσημη αντίδρασή της μετά το σοκαριστικό σκηνικό ανάμεσα σε Ορελιέν Τσουαμενί και Φεντερίκο Βαλβέρδε.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πρωτόγνωρα σκηνικά βιώνει η Ρεάλ Μαδρίτης, που μετά από μία καταστροφική σεζόν χάνοντας όλους τους τίτλους, είδε την Πέμπτη (07/05) τους Ορελιέν Τσουαμενί και Φεντερίκο Βαλβέρδε να πιάνονται στα χέρια, με αποτέλεσμα ο Ουρουγουανός να διακομιστεί στο νοσοκομείο μετά από τη δυνατή μπουνιά που δέχτηκε!

Μάλιστα, το χτύπημα που δέχτηκε ο 27χρονος χαφ του δημιούργησε και μία μικρή απώλεια μνήμης, χάνοντας έτσι το Clasico με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη την επόμενη Κυριακή (07/05, 22:00).

Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως δεν θα περάσει ατιμώρητο το εν λόγω επεισόδιο, αφού στην Ισπανία αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης Φλορεντίνο Πέρεθ είναι έξαλλος με τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του.

Λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό σκηνικό, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε και επίσημα την έναρξη πειθαρχικών διαδικασιών για τους δύο παίκτες: «Θα ανακοινώσουμε το αποτέλεσμα και των δύο υποθέσεων εν ευθέτω χρόνω, μόλις ολοκληρωθούν πλήρως οι εσωτερικές διαδικασίες», τονίζει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x