Ισπανία

Πήρε το θρίλερ με τη Βαλένθια του Λάτο στα πέναλτι και φόρτσαρε για το Σούπερ Καπ η Ρεάλ!

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι (1-1, 4-3 πεν.), η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε το εμπόδιο της μαχητικής Βαλένθια και προκρίθηκε στο τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ!

Θέση στον μεγάλο τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ που γίνεται στη Σαουδική Αραβία έκλεισε η Ρεάλ Μαδρίτης! Οι Μαδριλένοι πήραν την πρόκριση στα πέναλτι (1-1, 4-3 πεν.) απέναντι στην αξιόμαχη Βαλένθια και περιμένουν να μάθουν αν για την κούπα θα κοντραριστούν με την Μπαρτσελόνα ή την Μπέτις!

Μετά από εξαιρετική μακρινή μπαλιά που ξεκίνησε από την άμυνα της Ρεάλ, ο Μπενζεμά την υποδέχθηκε στην κίνηση και λίγο πριν σουτάρει για να τελειώσει τη φάση, δέχθηκε αντικανονικό μαρκάρισμα. Ο Γάλλος κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος. Με μια δυνατή προσπάθεια νίκησε το αντίπαλο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ στο 39'.



Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όμως, η Βαλένθια αποφάσισε να δείξει τα δόντια. Ύστερα από μια πραγματικά μαγική σέντρα του Τόνι Λάτο, που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο Λίνο έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και την πλάτη της άμυνας, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την ομάδα του στο 46'.



Στα πέναλτι οι «νυχτερίδες» ξεκίνησαν με τον Καβάνι, να ευστοχεί και τον Μπενζεμά να απαντά για τη «βασίλισσα». Ο Κομέρτ αστόχησε στο επόμενο, με τον Μόντρις να δίνει προβάδισμα στη Ρεάλ. Ο Μορίμπα σκόραρε, όμως ο Κρος διατήρησε τη διαφορά. Γκιγιαμόν και Ασένσιο συνέχισαν εύστοχα για κάθε πλευρά, όμως ο Γκαγιά αστόχησε και έτσι οι Μαδριλένοι πήραν την πρόκριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x