Ισπανία

«Άκυρο» του Ασένσιο στα σενάρια για Μπαρτσελόνα

Με δηλώσεις του ο Ασένσιο της Ρεάλ Μαδρίτης διέψευσε τα σενάρια που έκαναν λόγο για ενδεχόμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, αναφέροντας πως ποτέ η Βαρκελώνη δεν αποτελούσε επιλογή για τον ίδιο.

Με το μέλλον του στην Ρεάλ Μαδρίτης να είναι αβέβαιο, ο Μάρκο Ασένσιο μιλώντας στην «El Chiringuito» διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να αποτελεί στόχο της Μπαρτσελόνα και τον ίδιο να «εξετάζει» την επιλογή των «μπλαουγκράνα».

Ο 26χρονος δεξιός εξτρέμ των «μερένχες» δήλωσε:
«Η Μπαρτσελόνα δεν αποτελούσε ποτέ επιλογή για εμένα. Είμαι χαρούμενος στην Ρεάλ Μαδρίτης, νιώθω πολύ καλά όμως στο μέλλον ποτέ δε μπορείς να ξέρεις. Σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι αλήθεια πως σκεφτόμουν την επιλογή της Μπαρτσελόνα».



Ο Ασένσιο που έχει κληθεί στην εθνική Ισπανίας του Λουίς Ενρίκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ρεάλ Μαδρίτης, όπου σε περίπτωση μη άμεσης ανανέωσης ο ίδιος από τον Γενάρη θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί για το καλοκαίρι.

Ο Ισπανός διεθνής την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μόλις 426 λεπτά σε 15 εμφανίσεις, έχοντας καταφέρει να σκοράρει τρία τέρματα και ισάριθμες ασίστ, χωρίς ωστόσο να αποτελεί κύρια επιλογή για τον Κάρλο Αντσελότι. Το μέλλον του μόνο ξεκάθαρο δεν μπορεί να είναι, με τον ίδιο να θέλει περισσότερα λεπτά στα πόδια του, πράγμα που δύσκολα θα βρει στην Μαδρίτη με τους Ροντρίγκο και Βινίσιους να βρίσκονται πρώτοι στην «ιεραρχία» του «Ντον Κάρλο».


Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x