Ισπανία

Προς την έξοδο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Βάθκεθ

Ακόμα μία υπόθεση ανανέωσης που έχει δυσκολέψει πάρα πολύ τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή του Λούκας Βάθκεθ.

Μετά τον Σέρχιο Ράμος, του οποίου το μέλλον στη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο, αφού οι δύο πλευρές δεν έχουν καταφέρει να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους, ανάλογη είναι η κατάσταση και με τον Λούκας Βάθκεθ.

O 29χρονος, που η κανονική του θέση είναι αυτή του εξτρέμ, ωστόσο λόγω των πολλών τραυματισμών κλήθηκε να αγωνιστεί ως δεξιός μπακ τη φετινή σεζόν με σχετική επιτυχία, είναι αρνητικός στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του που επίσης ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, καθώς οικονομικά η προσφορά της «βασίλισσας» είναι χαμηλότερη από τις τωρινές του αποδοχές, για τα επόμενα τρία έτη.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο παίκτης θέλει να παραμείνει, όχι όμως με οποιοδήποτε κόστος θεωρώντας ότι αξίζει περισσότερα χρήματα, από τη στιγμή που τη φετινή σεζόν έβαλε… πλάτη στα πολύ δύσκολα της Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα σε μια θέση που δεν αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Εφόσον τελικά δεν ανανεώσουν οι δύο πλευρές, ο Λούκας Βάθκεθ έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του και όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo» αυτές προέρχονται από την Ιταλία και συγκεκριμένα τη Μίλαν και τη Νάπολι, αλλά και από την Αγγλία από τις Έβερτον και Λιντς.

Σε κάθε περίπτωση, η Ρεάλ δεν δείχνει να «καίγεται» για την παραμονή του Βάθκεθ, αφού θέλει στις συγκεκριμένες θέσεις να προωθήσει τους Βινίσιους, Ροντρίγκο, Κούμπο και Ρεϊνιέ, με τους δύο τελευταίους να είναι δανεικοί σε Χετάφε και Ντόρτμουντ.

Διαβάστε ακόμα:

Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς τον Μπενζεμά με Αταλάντα

Σοκ με Καρβαχάλ στη Ρεάλ: Εκτός ίσως και για δύο μήνες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x